No bad whores – just bad laws

I forbindelse med de to aktioner for nogle dage siden (link1 + link2) har politiet anholdt alle de telefondamer som har forbindelse til stederne og fortalt dem at de vil sigte dem for medvirken til rufferi.
Dette må have formålet at skræmme telefondamerne til at tale om klinikejerne så politiet lettere kan få dem dømt.

Politiet ved godt, at en tidligere sag mod telefondamer, endte med frifindelse  (sagen blev ikke anket)
Det afgørende punkt var, at : »Retten frifandt dem, fordi man mente, at telefonpigerne var blevet aflønnet direkte af de prostituerede og ikke af bordelmutter«

Dette er fremgangs måden på stort set alle klinikker, så hvis man ikke bliver presset til at sige noget andet er sigtelserne, efter vores vurdering, blot politiets trusler og chikane.

SIO mener, at de gældende rufferiparagraffer forhindre sexarbejdere i at kunne leje lokaler af lovlige og regulerede udlejere. Sexarbejdere holdes uden for den lovgivning der beskytter andre lejere. At straffe udlejere for alligevel at leje lokaler ud til os, beskytter ikke sexarbejdere, tværtimod vil lukningen af klinikker gøre os mere sårbare. SFI undersøgelsen (side 232) fra i sommers viste meget tydeligt, at netop klinikkerne (hvor de fleste sexarbejdere befinder sig) var meget sikre steder for sexarbejdere at arbejde.

Comments are closed.