Andre links

Sexarbejderkarriere

Dette site var en del af Sexarbejderfestivalen 2011.  Det var til dels ment som satirer og lagde sig tæt op ad undervisningsministeriets hvervekampagne for at få unge til at uddanne sig til sygeplejersker.
Med den nye hjemmeside ville vi protestere mod myndighedernes ensidige nedgørelse af vores erhverv ved at vise, at det med samme ret som alle andre erhverv kunne beskrives udelukkende ud fra de gode sider.

 

 

Luderdigte
sex er en genvej, min isbryder af smeltende puls. sex er mit eneste syntetiske alternativ til tilliden, den langsomme, der gror frem som mos over umærkelige år og kedelige dage. jeg er en hjort, der fryser i dine øjnes pandelygter, …

 

 

 

Sanne Solskin
Er du luder? Dette spørgsmål fik jeg af mine små tvillinge-drenge da de var ca. 10 år.

 

 

 

Vanessa
24-årige Vanessa, der har været sexarbejder i fire år. For hende ville et forbud betyde, at hendes selvstændighed blev krænket.

 

 

 

Gina
Gina har solgt sex i fem år. Hun er glad for sit job og tror ikke, at et forbud mod købesex vil hjælpe handlede kvinde

 

 

 

 

 

Min mor er …
Hvad synes de børn af prostituerede, der sjældent bliver spurgt i debatten om købesex. Information har mødt to af dem

 

 

 

 

 

Brooke Magnanti
Der er slet ingen tvivl om, at en kriminalisering af prostitution går ud over de prostitueredes sikkerhed

 

 

 

 

 

Mistress
Tag ikke fejl, jeg var glad for mit arbejde og tog lystigt af sted, når jeg skulle på arbejde, jeg var både spændt, liderlig og i det hele taget på toppen i de ca. to dage om ugen, på de dage vågnede jeg og glædede mig

 

 

Jeanett Bjønness

Danske kvinder, der sælger sex på gaden, oplever slet ikke sex-salg som et lige så stort problem som deres omgivelser. De oplever derimod, at salget løser de økonomiske problemer, som virkelig går dem på.

 

 

 

 

the Naked Anthropologist
Dr Laura Agustín, the Naked Anthropologist, is author of the groundbreaking, highly acclaimed Sex at the Margins: Migration, Labour Markets and the Rescue Industry (2007 Zed Books), which turned her overnight into a lightning rod for international controversy.

 

 

thewhoresofyore
We are here to educate, amuse, titillate, and illuminate the realities of sex-work, historically and in the modern age

 

 

 

A KISS FOR GABRIELA
tells the story of a remarkable woman named Gabriela Leite. An activist for sex workers’ rights for over 30 years, Gabriela was the first sex worker to run for Brazilian Congress

 

 

Sexworker media library
The Sex Worker Media Library is comprised of several location and web-based databases of videos by and about sex workers from around the world,created with the goal of preserving sex worker culture and discourse.

 

Læs historier fra Bordellet
Historier fra bordellet
loa
Celine
Camilla
Adriana
Skøge
Maria
Spørgsmål

 

bordello-diaries
Billeder og link til sexarbejde og sexarbejdere verden over

Foto fra bordel i Nevada

 

 

 

Foto fra bordel i Frankfurt

 

 

 

Foto af kunder i Rio De Janeiro