SIOs kommentar til SFI-rapporten om sexarbejde

“Nothing about us – without us”

SFI-rapporten viser efter vores opfattelse, at sexarbejderorganisationers internationale moto er mere end blot et slagord – også her i Danmark. Det er konkret virkelighed, som politikere og medier er nødt til at forholde sig til.
SFI beskriver selv debatten om sexarbejde som meget polariseret. Vi går ud fra, at SIO bliver betragtet som en af polerne. Andre poler kunne være dem, der arbejder for en kriminalisering, og de offentlige organisationer, der arbejder ud fra den officielle, danske politik om, at sexarbejde er et socialt problem.

I begrebet polarisering ligger vel, at man forventer, at virkeligheden ligger et sted mellem de oplysninger, der kommer fra de forskellige poler. Men det er ikke nogen naturlov, at det er sådan. Det kan godt være en pol, der har ret, mens de andre tager fejl.

I SIO vil vi opfordre til, at man sammenholder den viden, man nu kan læse om i rapporten, med de udsagn, man har kunnet høre i debatten, og at man på den baggrund tager stilling til, hvem der har troværdighed.

Hent SIOs kommentar til SFI-rapporten om sexarbejde her:

Comments are closed.