Sexarbejdere og transkønnede kræver respekt og rettigheder – NU !!!

Sexarbejdere og transkønnede kræver respekt og rettigheder – NU !!!

Sexarbejdere og transpersoner inviterer til demonstration for at protestere mod 8.marts-initiativets konference “Grosse Freiheit?” !
Vi mødes på Rådhuspladsen, og går derfra til selve konferencen som finder sted på Islands Brygge 18.
De mest yderligtgående sexkøbsforbudstilhængere er inviteret til at deltage som oplægsholdere, og udover bl.a en extremfeministisk gruppe, “Ottar” fra Norge, har 8.marts-initiativet inviteret Julie Bindel og Janice G.Raymond som er internationalt kendte extreme transfober.
Det gælder for både arrangører og alle de indbudte gæster, at de på ingen måde kommunikerer med hverken sexarbejdere eller transpersoner, men udelukkende taler om dem.
Når de overhovedet ikke nævner transpersoner og mænd i deres voldsomme angreb på sexarbejde, selvom mænd og transpersoner også sexarbejder, så er det fordi, at deres argumenter falder til jorden, hvis de skal nuancere tingene.

De betrager udelukkende sexarbejde som cismænds vold mod og udnyttelse af ciskvinder! Sexarbejderne plejer at deltage som gæster, til sexkøbsforbudskonferencer, for i det mindste at få et minimum af taletid fra salen under debatterne, men denne gang vælger de at stå udenfor og demonstrere sammen med transpersoner, sexarbejdende transpersoner, LGB og heterosexuelle sexarbejdere og ditto allierede og sympatisører.

Vi står der for at protestere mod hele konferencen som bidrager til stigmatisering af sexarbejderne, og mod tilstedeværelsen af de to extreme tranfober, Bindel og Raymond.

Vi protesterer også mod de deltagende politikere fra S, SF og Enhedslisten, som åbenbart kritikløst allierer sig med extremfeminister, ækle transfober og desuden reproducerer løgne og myter om sexarbejdet, for at få deres forbudspolitik om sexarbejde gennemført.Sexarbejdere af alle køn siger:

NEJ til transfobi, radikalfeminisme, stigmatisering, signal-og forbudspolitik !
JA til sociale tiltag til dem som har behov !
Vi kræver respekt og rettigheder – NU !!!

Demoindkaldere: SIO ( Sexarbejdernes Interesse Organisation ), TransAction og LS ( Libertære Socialister )